Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ6004
Crédits (ECTS) 4.5
La quantité totale d'heures en classe 121.5
Nombre de conferences 32
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 16
Date de l'approbation du cours 12/10/2011
 
Auteurs du cours
, Daina Kārkliņa

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008, 46. – 112. lpp Ir LLU FB 35 eks.
2. Biotechnology of lactic acid bacteria :novel applications. Editors: F. Mozzi, R.R. Raya, G.M. Vignolo. Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2010. 393 p
3. Foods derived from modern biotechnology.Codex Alimentarius Commission, Joint FAO/WHO Food Standards Programme Rome: FAO; [Geneva]: WHO, 2009. 76 p Ir LLU FB 1 eks. Pieejams arī: ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/011/a1554e/a1554e00.pdf 4. ĢMO – mīti un fakti. Rīga: Biedrība Zemes draugi, 2010. 26 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1. PCR methods in foods. Edited by J.Maurer. New York, NY: Springer, 2006. 148 p.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Food Science and Technology. Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē.
2. Journal of Agricultural Science. Published/Hosted by Cambridge University Press. ISSN: 0021-8596. 3. Journal of Animal Science. Published by American Society of Animal Science. ISSN (printed): 0021-8812. ISSN (electronic): 1525-3163. Pieejams arī: http://jas.fass.org/