Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ6002 |
Crédits (ECTS) | 4.5 |
La quantité totale d'heures en classe | 121.5 |
Nombre de conferences | 32 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 16 |
Date de l'approbation du cours | 12/10/2011 |
Auteurs du cours | |
, Daina Kārkliņa |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Manuels | |
1. Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008, 4 - 46 lpp
2. Kārkliņa D.Ciproviča I., Beitāne I Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām. Jelgava: LLU, 2008. 50 lpp. 3. Functional foods and biotechnology. Edited by K.Shetty ... [et al]. Boca Raton ... [etc.]: CRC/Taylor & Francis, 2007. 650 p. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1. Probiotics in food: health and nutritional properties and guidelines for evaluation. Rome : FAO, WHO, 2006., 50 lpp. Pieejams arī: ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/009/a0512e/a0512e00.pdf | |
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1. Food Science and Technology. Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē. |