Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ5003 |
Crédits (ECTS) | 3 |
La quantité totale d'heures en classe | 81 |
Nombre de conferences | 16 |
Nombre des travaux du laboratoire | 8 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 57 |
Date de l'approbation du cours | 12/10/2011 |
Auteurs du cours | |
, Baiba Ozola |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Manuels | |
1. B.Ozola. Pārtikas toksikoloģija. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2007. 78 lpp.
2. Timbrell J. Introduction to Toxicology. NY; London: Informa Healthcare, 2009. 215 p. 3. Deshpande S.S. Handbook of Food Toxicology. Marcel Dekker, Inc., NY Basel, 2002. 903 p. Pieejama arī CRCnetBASE datubāzē Deshpande S.S. Handbook of Food Toxicology. [tiešsaiste]. Marcel Dekker, Inc., NY Basel, 2002. 903 p. eBook ISBN: 978-0-203-90896-9 [Skatīts 22.11.2011.]. Pieejams: http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/9780203908969 4. Baltess V. Pārtikas ķīmija. Rīga, LU,1998. 478 lpp. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1. Kļaviņš M. Vides ķīmija. Toksiskās vielas apkārtējā vidē. Rīga, LU, 1991. 92 lpp.
2. Kļaviņš M., Prikšāne A. Ekotoksikoloģija. Rīga, Roskilde, 1995. 125 lpp. 3. Matiseks R., Šnēpels F.M., Šteinere G. Pārtikas analītiskā ķīmija. Rīga, LU, 1998. 456 lpp. |