Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ5003
Crédits (ECTS) 3
La quantité totale d'heures en classe 81
Nombre de conferences 16
Nombre des travaux du laboratoire 8
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 57
Date de l'approbation du cours 12/10/2011
 
Auteurs du cours
, Baiba Ozola

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. B.Ozola. Pārtikas toksikoloģija. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2007. 78 lpp.
2. Timbrell J. Introduction to Toxicology. NY; London: Informa Healthcare, 2009. 215 p.
3. Deshpande S.S. Handbook of Food Toxicology. Marcel Dekker, Inc., NY Basel, 2002. 903 p. Pieejama arī CRCnetBASE datubāzē
Deshpande S.S. Handbook of Food Toxicology. [tiešsaiste]. Marcel Dekker, Inc., NY Basel, 2002. 903 p. eBook ISBN: 978-0-203-90896-9 [Skatīts 22.11.2011.]. Pieejams: http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/9780203908969 4. Baltess V. Pārtikas ķīmija. Rīga, LU,1998. 478 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1. Kļaviņš M. Vides ķīmija. Toksiskās vielas apkārtējā vidē. Rīga, LU, 1991. 92 lpp.
2. Kļaviņš M., Prikšāne A. Ekotoksikoloģija. Rīga, Roskilde, 1995. 125 lpp. 3. Matiseks R., Šnēpels F.M., Šteinere G. Pārtikas analītiskā ķīmija. Rīga, LU, 1998. 456 lpp.