Excel
Titre du cours
Code du cours PārZ4058
Crédits (ECTS) 5.25
La quantité totale d'heures en classe 141.75
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 8
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 132
Date de l'approbation du cours 20/12/2016
 
Auteurs du cours
, Tatjana Ķince
, Dace Kļava
, Daiga Kunkulberga

Connaissances de base
PārZ2004,
PārZ3002,
PārZ3003,
PārZ3008,
PārZ3018,
PārZ3072,
PārZ3074,
PārZ4006,
Manuels
1. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija: māc. grām. Jelgava: LLU, Pārtikas tehnoloģijas fak., 2002. 247 lpp. ISBN 9984596370.
2. Kunkulberga D., Seglinš V. Maizes ražošana. Daugavpils: Daugavpils Universitātes Akadēmiskais apgāds "Saule", 2015. 288 lpp.
3. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas red. Jelgava: Latvijas Lauksainmiecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte, 2000. 524 lpp. ISBN 9984191710. 4. Inovatīvās darbības pamatelementi: rokasgrāmata maziem un vidējiem uzņēmumiem. Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija. Rīga: Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija, 2005. 248 lpp. ISBN 9984985717
Ouvrages supplémentaires
1. Harvard business review on breakthrough thinking. Latviešu val. Inovatīva domāšana. No angļu valodas tulkojusi A. Orupe]. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 2007. 203 lpp. Grāmatu sērija "Harvard business review on" . ISBN 9789984991467.
2. Blija A. Pārtikas un uztura kvalitāte un drošums: starpaugstskolu akadēmiskā maģistra studiju programma "Uzturzinātne": mācību materiāls. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp. ISBN 9789984825373. 3. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. LLU. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Jelgava: LLU, 2003. 670 lpp. ISBN 9984596664.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. New Food Product Development, From Concept to Marketplace. 3rd Edition. Ed.: G. W. Fuller. Boca Raton, London, New York: CRC Press, 2011. Print ISBN: 978-1-4398-1864-0 eBook ISBN: 978-1-4398-1865-7. Pieejams LLU FB un LLU IS ar parolēm e-grāmatu datubāze "CRCnetBase" http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/b10521
2. Forbes (Latvijas izd.). Forbes - dibinātājs un izdevējs: "SK Media" SIA. Nr. 1 (jūnijs, 2010)- Rīga: SK Media. ISSN 1691-6018. 3. Innovative Food Science & Emerging Technologies. An official scientific journal of the European Federation of Food Science and Technology (EFFoST), Elsevier. ISSN: 1466-8564