Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ4050
Crédits (ECTS) 6.75
La quantité totale d'heures en classe 182.25
Nombre de conferences 8
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 8
Date de l'approbation du cours 20/02/2013
 
Auteurs du cours
, Tatjana Ķince
, Dace Kļava
, Daiga Kunkulberga

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija: māc. grām. Jelgava: LLU, Pārtikas tehnoloģijas fak., 2002. 247. lpp.
2. Kunkulberga D., Ruža A.. Kviešu un rudzu graudu uzturvērtība un izmantošana maizes ražošanā. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2008. 55 lpp.
3. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas red. Jelgava : LLU, 2000. 524 lpp. 4. Vedļa A. Ceļvedis uzņēmējdarbībā: teorētiskā ievirze, testi, metodikas, aprēķini, semināri, diskusiju jautājumi. Rīga: Petrovskis & Ko, 2002. 490 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1. Metodiskie norādījumi kursa darbu, diplomprojekta, bakalaura un zinātniskā darba izstrādei. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Pārtikas tehnoloģijas katedra. Jelgava: LLU, 2004. 49 lpp.
2. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā: monogrāfija. L. Dukaļskas un S. Muižnieces-Brasavas redakcijā; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Jelgava : LLU, 2012. 192 lpp. 3. Nikolajeva V. Pārtikas mikrobioloģija. Zinātniskais redaktors Indriķis Muižnieks. 2. izd. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2011. 127 lpp.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Forbes (Latvijas izd.) Forbes. Dibinātājs un izdevējs: "SK Media" SIA. Nr. 1 (jūn. 2010)- Rīga: SK Media, 2010- . ISSN 1691-6018. 2. Food Science and Technology. Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē.