Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ3102 |
Crédits (ECTS) | 9 |
La quantité totale d'heures en classe | 243 |
Nombre de conferences | 36 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 52 |
Nombre des travaux du laboratoire | 8 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 147 |
Date de l'approbation du cours | 20/06/2023 |
Auteurs du cours | |
, Tatjana Ķince , Gita Krūmiņa-Zemture |
|
Connaissances de base | |
Citi3066, Medi2004, PārZ2052, PārZ3100, PārZ3101, |
|
Manuels | |
1.Baraban R.S., Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p. Ir LBTU FB 1 eks.
2.Cipa V., Šulce A. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 94 lpp. 3.Katsigris C., Thomas C. Design and equipment for restaurant and foodservice: a management view. New York: John Wiley&Sons, 2006. 560 p. 4.Lynn J. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business. Irvine, Calif: Entrepreneur Press, 2009. 274 p. 5.Scanlon N.L. Catering management. Hoboken New Jersey: Wiley, 2013. 262 p. 6.Thomas Chris., Norman E.J., Katsigris C. Design and Equipment for Restaurants and Foodservice: a management view. Fourth edition. Hoboken, NJ: Wiley, 2013. 515 p. ISBN 9781118297742. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.Bidzāne S. Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums: mācību līdzeklis. Rīga: Jumava, 2000. 112 lpp.
2.Gregoire Mary B. Foodservice Organizations: a managerial and systems approach. Ninth edition. Boston: Pearson, 2016. 516 p. ISBN 9780134038940. 3.Plunket D., Reid O. Detail in contemporary bar and restaurant design. London: Laurence King Publishing, 2013. 192 p. 4.Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. No idejas līdz tās realizēšanai. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp. |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1.Pārtikas apriti, darba aizsardzību, darba tiesību reglamentējošie likumdošanas normatīvie akti. Pieejams: www.likumi.lv
2.Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. Pieejams:https://www.zm.gov.lv/lv/partikas-higienas-vadlinijasmetodiskie-noradijumi |