Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ3100 |
Crédits (ECTS) | 12 |
La quantité totale d'heures en classe | 324 |
Nombre de conferences | 49 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 37 |
Nombre des travaux du laboratoire | 42 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 196 |
Date de l'approbation du cours | 20/04/2023 |
Auteurs du cours | |
, Sandra Īriste , Sanita Sazonova , Gita Krūmiņa-Zemture |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Manuels | |
1.Aaltonen T., Hopsu L., Huilaja E. Cleaning manual. Finland: Vihti, 1998. 239 p.
2.Food hygiene: basic texts. Codex Alimentarius Commission, Joint FAO/WHO Food Standards Programme. 4th ed. Rome: WHO: FAO, 2009. 125 lpp. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.] Pieejams: https://www.fao.org/3/a1552e/a1552e00.htm 3.Food science and technology: new research. L. V. Greco and M. N. Bruno, editors. New York: Nova Science Publishers, 2008. 482 p. 4.Īriste S., Platace M., Riekstiņa-Dolģe R. Viesu izmitināšanas pakalpojumu organizēšana. [tiešsaiste] Rīga: VISC, 2020. [skatīts 12.05.23.] Pieejams: https://skolo.lv/course/view.php?id=350624 5.Jones T. Professional Management of Housekeeping Operations. Hoboken, New Jersey: John Wiley&Sons, 2007. 477 p. 6.Nikolajeva V. Pārtikas mikrobioloģija. Rīga, LU Akadēmiskais apgāds, 2014. 142 lpp. 7.O’Fallon M., Rutherford D. Hotel Management and Operations. New Jersey: John Wiley&Sons, 2011. 494 p. 8.Scanlon N.L. Catering management. Hoboken New Jersey: Wiley, 2013. 262 p. 9.Sprenger R. A. Hygiene for management: a text for food safety courses. Doncaster: Highfield.Co.UK Ltd, 2005. 416 p. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.Adams M. R. Food microbiology. University of Surrey., Guildford, UK. Kambridge, UK,: Royal Society of Chemistry, 2016. 546 p. 2.Gavrilenko E. Sanitārija un higiēna pārtikas aprites uzņēmumos. Rīga: Turība, 111 lpp. | |
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1.Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika 2. Eiropas Parlamenta un Padomes regula (EK) Nr.852/2004. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.] Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika. 3. iMooX: Discovering a Sustainable Mindset-MOOC |