| Titre du cours | |
| Code du cours | PārZ3098 |
| Crédits (ECTS) | 3 |
| La quantité totale d'heures en classe | 81 |
| La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 81 |
| Date de l'approbation du cours | 20/04/2023 |
| Auteurs du cours | |
| , Gita Krūmiņa-Zemture |
|
| 6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
| Manuels | |
| 1.Baraban R.S. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2010. 304 p.
2.Chris T. Design and Equipment for Restaurants, and Foodservice: a management. 4th ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2014. 515 p. 3.Cīpla V. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 94 lpp. 4.Shock P.J., Sgovio C., Stefanelli J.M. On premise catering: hotels, convention centers, arenas, clubs, and more. 2nd ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2011. 484 p. 5. Ēdināšanas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. LLU, 2017. 254 lpp. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.] Pieejams: https://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf |
|
| Ouvrages supplémentaires | |
| Walker J. The restaurant: from concept to operation. 7th ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2014. 492 p. | |