Titre du cours | |
Code du cours | PārZ3097 |
Crédits (ECTS) | 18 |
La quantité totale d'heures en classe | 486 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 486 |
Date de l'approbation du cours | 22/03/2023 |
Auteurs du cours | |
, Evita Straumīte |
|
Connaissances de base | |
Ekon4011, PārZ2004, PārZ3002, PārZ3003, PārZ3008, PārZ3015, PārZ3018, PārZ3072, |
|
Manuels | |
Noformēšanas noteikumi referātu, prakses atskaišu, kursa projektu/darbu, diplomprojektu, bakalaura un maģistra darbu izstrādei. [tiešsaiste] [skatīts 04.04.2023] Pieejams: https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf Metodiskie norādījumi profesionālās studiju programmas „Pārtikas produktu tehnoloģija” studentiem diplomprojektu izstrādei. [tiešsaiste] [skatīts 04.04.2023] Pieejams: https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Diplomprojekta_metodiskie%20noradijumi_2021.pdf | |
Ouvrages supplémentaires | |
Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā, Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp.
Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp. |