Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ3096 |
Crédits (ECTS) | 3 |
La quantité totale d'heures en classe | 81 |
Nombre de conferences | 10 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 6 |
Nombre des travaux du laboratoire | 16 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 49 |
Date de l'approbation du cours | 19/10/2021 |
Auteurs du cours | |
, Rita Riekstiņa-Dolģe , Gita Krūmiņa-Zemture |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Manuels | |
1.Ugaglia A. A. , Cardebat A., Corsi J.C. , Corsi A.The Palgrave Handbook of Wine Industry Economics, Handbook of wine industry economics,
Cham : Palgrave Macmillan, 2019.542 p. 2.Epstein B.S., Strong, Sweet & Dry: a guide to Vermouth, Port, Sherry, Madeira and Marsala / London: Reaktion Books, 2020, 263 p. 3.Ball R. The Philosophy of wine, London: British Library Publishing. 2019. 105 p. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.Lorencs V. Vīna un garšu pasaulē, Jumava, 2019. 152.lpp.
2.Gasnjē V. Kā izvēlēties vīnu. Vīnziņa padomi, Zvaigzne ABC, 2008. 352 lpp. 3.Vesons D. Vīni un ēdieni, Zvaigzne ABC, 2009. 176 lpp. |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1.Starptautiskās vīna organizācijas mājaslapa [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams:
https://www.oiv.int 2.Latvijas vīnziņu asociācijas mājaslapa [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams: https://www.sommelier.lv/ 3.Latvijas vīnkopju un vīndaru biedrība [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams: http://www.vindaris.lv/ 4.PTO mājas lapa / Vīna un gastronomijas tūrisms [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams: https://www.unwto.org/gastronomy-wine-tourism |