Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ3096
Crédits (ECTS) 3
La quantité totale d'heures en classe 81
Nombre de conferences 10
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 6
Nombre des travaux du laboratoire 16
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 49
Date de l'approbation du cours 19/10/2021
 
Auteurs du cours
, Rita Riekstiņa-Dolģe
, Gita Krūmiņa-Zemture

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1.Ugaglia A. A. , Cardebat A., Corsi J.C. , Corsi A.The Palgrave Handbook of Wine Industry Economics, Handbook of wine industry economics,
Cham : Palgrave Macmillan, 2019.542 p.
2.Epstein B.S., Strong, Sweet & Dry: a guide to Vermouth, Port, Sherry, Madeira and Marsala / London: Reaktion Books, 2020, 263 p. 3.Ball R. The Philosophy of wine, London: British Library Publishing. 2019. 105 p.
Ouvrages supplémentaires
1.Lorencs V. Vīna un garšu pasaulē, Jumava, 2019. 152.lpp.
2.Gasnjē V. Kā izvēlēties vīnu. Vīnziņa padomi, Zvaigzne ABC, 2008. 352 lpp. 3.Vesons D. Vīni un ēdieni, Zvaigzne ABC, 2009. 176 lpp.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1.Starptautiskās vīna organizācijas mājaslapa [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams:
https://www.oiv.int
2.Latvijas vīnziņu asociācijas mājaslapa [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams: https://www.sommelier.lv/
3.Latvijas vīnkopju un vīndaru biedrība [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams: http://www.vindaris.lv/
4.PTO mājas lapa / Vīna un gastronomijas tūrisms [Tiešsaiste] [Skatīts 15.10.2021.] Pieejams: https://www.unwto.org/gastronomy-wine-tourism