Titre du cours | |
Code du cours | PārZ3063 |
Crédits (ECTS) | 3 |
La quantité totale d'heures en classe | 81 |
Nombre de conferences | 24 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 8 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 49 |
Auteurs du cours | |
, Viesturs Rozenbergs |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Manuels | |
1. Aulika, B.Uztura higiēna. - Rīga : AML/RSU Darba un vides veselības institūts, 2001. 124 lpp.
2. Melgalve, Ināra.Pārtikas produktu prečzinība. - Rīga: Zvaigzne, 1987. 206, [1] lpp. 3. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. - Rīga: Rasa ABC, 2002. 415 lpp. 4. Brūvere, Līvija.Pārtikas produktu prečzinība: [mācību līdzeklis] / Līvija Brūvere . 1. daļa. Rīga : Biznesa augstskola Turība, 2000. 219 lpp. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1. Павлоцкая Л.Ф., Дуденко Н.В., Эйдельман М.М. Физиология питания : [Учебник для студентов вузов...] / Москва : Высшая школа, 1989. 368 с.
2. Uztura mācība / L. Žihares red. Rīga : Zvaigzne, 1975. 428 lpp. 3. Encyclopedia of human nutrition / edited by M. J. Sadler, J. J. Strain, B. Caballero . Vol. 2 , E-M. San Diego [etc.] : Academic Press, 1999. XLIX p., p. 617-1289 4. Modern nutrition in health and disease / edited by Maurice E.Shils, James A.Olson, Moshe Shike . Baltimore etc. : Williams & Wilkins, 10th ed., 2006. - 2060 p. |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1. Veselība: populārzinātnisks žurnāls ģimenei. Rīga : Aģentūra Agro apgāds. |