Excel
Titre du cours
Code du cours PārZ3019
Crédits (ECTS) 1.5
La quantité totale d'heures en classe 40.5
Nombre de conferences 8
Nombre des travaux du laboratoire 8
Date de l'approbation du cours 12/10/2011
 
Auteurs du cours
, Envija Velga Strautniece

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. Strautniece E. Pārtikas produktu sensorā novērtēšana. Jelgava: LLU PTF, 2004. 89 lpp.
2. Дуборасова Г. Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов. Изд. Маркетинг, Москва: Изд. Маркетинг, 2001. 180 c. 3. Ogden, L.V. Sensory Evaluation of Dairy Products. In: Dairy Science and Technology Handbook, Vol.1: Principles and Properties. New York: VCH Publishers, Inc., New York, 1993, p.157 - 277.
Ouvrages supplémentaires
1. Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition. Edit. by B.Caballero. Amsterdam etc.: Academic Press, 2003. Vol.8.
2. Strautniece E. Pārtikas produktu sensorā novērtēšana. Emocionālo metožu rezultātu izvērtēšana. Metodiskais materiāls. PTF. Jelgava, 2000. 21 lpp. 3. Meilgard M., Civille G.V., Carr B.T. Sensory Evaluation Techniques. Boca Raton,Florida: CRC Press, Inc., 1999. -354 p. . Ir pilns teksts LLU FB datubāzē CRCnetBase .Pieejams: http://www.crcnetbase.com/isbn/978-0-8493-0276-3
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Journal of Food Quality and Preference Food Quality and Preference. Published by Elsevier Science. ISSN: 0950-3293. Pilni teksti Science Direct datubāzē.
2. Journal of Food Technology ISSN : 1684-8462 (Print) ISSN : 1993-6036 (Online) 3. Journal of Food Science A Publication of the Institute of Food Technologists. Edited by:Daryl B. Lund. Print ISSN: 0022-1147. Online ISSN: 1750-3841