Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ2056
Crédits (ECTS) 4.5
La quantité totale d'heures en classe 121.5
Nombre de conferences 16
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 16
Nombre des travaux du laboratoire 16
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 72
Date de l'approbation du cours 10/02/2015
 
Auteurs du cours
, Rita Riekstiņa-Dolģe

Connaissances de base
Citi2002,
PārZ2052,
Manuels
1.Walker, John R., The restaurant : from concept to operation / John R. Walker. Seventh edition. Hoboken, New Jersey : Wiley, [2014] xiv, 492 lpp.
2.Lynn, Jacquelyn Start your own restaurant and more : pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business / Entrepreneur Press and Jacqueline [sic] Lynn. 3rd ed. [Irvine, Calif.] : Entrepreneur Press, c2009. xiv, 274 lpp. 3.Ninemeier, Jack D., Food and beverage management / Jack D. Ninemeier. Third edition. Lansing, Michigan : Educational Institute of the American Hotel & Lodging Association, 2000. xvi, 350 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1.Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata / redaktore Ingrīda Millere. [Jelgava]: LLU, 2017. 1 tiešsaistes resurss (254 lpp.).
2.Lake, Neville. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata / Nevils Leiks, Kristīne Hekī ; [no angļu val. tulk. Ilze Fišere]. Rīga : Lietišķās informācijas dienests, 2008. 218 lpp. 3.Kuliša I. Ēdināšanas serviss : tālmācības studiju kurss / kursa autore : Irēna Kuliša ; [Biznesa vadības koledža]. Rīga : Biznesa vadības koledža, c2009. sēj.
Périodiques et d`autres ressources d`information
E- žurnāli: sciencedirect.com; https://www.modernrestaurantmanagement.com; https://restaurant.org