Titre du cours | |
Code du cours | Medi3002 |
Crédits (ECTS) | 1.5 |
La quantité totale d'heures en classe | 40.5 |
Nombre de conferences | 8 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 8 |
Date de l'approbation du cours | 12/10/2011 |
Auteurs du cours | |
, Viesturs Rozenbergs , Imants Atis Skrupskis |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Manuels | |
1. Miške I., Brutāne D. Dzīvības elementi. – Rīga: Nordik, 2004. 270 lpp.
2. Rozenbergs V. Uztura mācība. – Jelgava: LLU, 2008. – 136 lpp. 3. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība 5., pārstrād. un papild. izd. Rīga : LU Akadēmiskais apgāds, c2009 464 lpp. ; 28 cm. ISBN 9789984450742 |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1. Rozenbergs V. Ēšanas traucējumi. Jelgava, 2003. 58 lpp.
2. Skrupskis I. Augu valsts produktu uzturvērtību raksturojums. Lekcija. Jelgava: LLU, 2007. 24 lpp. 3. Skrupskis I. Racionāls uzturs. Lekcija. Jelgava: LLU, 2002. 23 lpp. |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1. Veselība: populārzinātnisks žurnāls ģimenei. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-804X. 2. Good food. 1 (1989)- London : BBC Worldwide Publishing, 1989- sēj. : il. ISSN 0957-588X. |