Titre du cours | |
Code du cours | CitiP037 |
Crédits (ECTS) | 6 |
La quantité totale d'heures en classe | 162 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 162 |
Date de l'approbation du cours | 20/06/2023 |
Auteurs du cours | |
, Rita Riekstiņa-Dolģe |
|
Connaissances de base | |
PārZ2052, |
|
Manuels | |
1.Īriste S., Platace M., Riekstiņa-Doļģe R. Viesu izmitināšanas pakalpojumu organizēšana: digitālais mācību līdzeklis. Rīga: Valsts izglītības satura centrs, 2021. Tiešsaistes resurss, 257 lpp. Pieejams:
https://dml.visc.gov.lv/pluginfile.php/539/mod_resource/content/14/DML_Viesnicas_PDF_materials.pdf 2.Hotel management and operations. Edited by M. J. O'Fallon, D. G. Rutherford. 5th ed. New York: John Wiley & Sons, 2011. 494 p. 3.Hotel accommodation management. Edited by R.oy C. Wood. London; New York: Routledge, Taylor & Francis Group, 2018. 209 p. 4.Platace M. Viesu uzņemšanas dienesta darbības pamatprincipi. Biznesa augstskola Turība, 2000. 175 lpp. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.Penner R. H., Adams L., Robson S.K.A. Hotel design, planning and development. Second edition. New York: Routledge, 2013. 444 p.
2.Raudive A. Viesu uzņemšana un apkalpošana: mācību materiāli IP "Viesnīcu pakalpojumi". Rēzekne: Rēzeknes tehnikums, 2011. 117 p. 1 tiešsaistes resurss Pieejams: http://www.apv.lv/faili/macibu_materiali/Viesu_uznems_un_apk.pdf 3.Utināne-Suharevska I. Viesnīcu uzņemšanas dienestu darba organizācija: tālmācības studiju kurss. Pieejams: https://issuu.com/biznesa-vadibas-koledza/docs/viesnicu-uznemsanas-dienesta-darba- |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1.E- žurnāli: www.sciencedirect.com
2.Гостиница и ресторан : бизнес и управление = Hotel & restaurant : business and management : журнал для профессионалов. Москва : Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA). nr. 3.www.lvra.lv 4.https://www.hotelstars.eu/latvia/ 5.https://ec.europa.eu/eurostat/cros/category/acronyms/horeca_en 6.https://www.celotajs.lv/lv |