Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours Citi3066
Crédits (ECTS) 6
La quantité totale d'heures en classe 162
Nombre de conferences 25
Nombre des travaux du laboratoire 39
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 98
Date de l'approbation du cours 20/06/2023
 
Auteurs du cours
, Evita Straumīte
, Jeļena Zagorska
, Liene Ozola
, Ilze Grāmatiņa
, Zanda Krūma
, Daiga Kunkulberga

Connaissances de base
Ķīmi3021,
Medi2004,
PārZ3100,
Manuels
Latvijas likumdošana - http://www.likumi.lv
Eiropas Savienības likumdošana - http://eur-lex.europa.eu/homepage.html
Ciproviča I., Kunkulberga D., Grāmatiņa I., Kampuse S., Kārkliņa D. Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv.
Galoburda R., Muižniece-Brasava S., Ķince T. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv.
Strautniece E. (2004) Pārtikas produktu sensorā novērtēšana. Jelgava, LLU PTF, 2004. 89 lpp.
Sensory analysis for food and beverage quality control: A practical guide. eEdited by David Kilcast. Cambridge: Woodhead Publishing ;Boca Raton: CRC Press, 2010. 373 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://ebookcentral.proquest.com/lib/lulst-ebooks/detail.action?docID=1584737 ) Feiner G. Meat products handbook. England: Woodhead publishing limited, 2006. 648 p
Ouvrages supplémentaires
PapildliteratūraMeilgard M.,Civille G.V.,Carr B.T. Sensory Evaluation Techniques. Boca Raton, Florida, CRC Press, Inc., 2007. 464 p.
Meilgard M. Sensory evaluation techniques. 3rd ed. Boca Raton, Fla.: CRC Press, 1987. 176 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9780429291852
Innovative Technologies in Beverage Processing. Ed. I. Aguiló-Aguayo, L. Plaza. Hoboken, New Jersey: Wiley-Blackwell, 2017. 314 p.
Boulton C. Encyclopaedia of brewing. Hoboken: Wiley-Blackwell, 2013. 707 p.
Handbook of Brewing. Edited: G. G. Stewart, I. Russell, A. Anstruther. 3rd Edition. Location Boca Raton: CRC Press, 2017. 797 p.
Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9781351228336 Toldra F. Handbook of meat processing. USA: Publishing by Wiley-Blackwell. 2010. 566 p.
Périodiques et d`autres ressources d`information
Labelling and nutrition https://food.ec.europa.eu/safety/labelling-and-nutrition_en
https://ec.europa.eu/food/safety/labelling_nutrition/labelling_legislation/alcohol_en
Wine in EU https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/wine_en Spirit drinks https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/spirits_en