Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | Citi3066 |
Crédits (ECTS) | 6 |
La quantité totale d'heures en classe | 162 |
Nombre de conferences | 25 |
Nombre des travaux du laboratoire | 39 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 98 |
Date de l'approbation du cours | 20/06/2023 |
Auteurs du cours | |
, Evita Straumīte , Jeļena Zagorska , Liene Ozola , Ilze Grāmatiņa , Zanda Krūma , Daiga Kunkulberga |
|
Connaissances de base | |
Ķīmi3021, Medi2004, PārZ3100, |
|
Manuels | |
Latvijas likumdošana - http://www.likumi.lv
Eiropas Savienības likumdošana - http://eur-lex.europa.eu/homepage.html Ciproviča I., Kunkulberga D., Grāmatiņa I., Kampuse S., Kārkliņa D. Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv. Galoburda R., Muižniece-Brasava S., Ķince T. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas: digitālais mācību līdzeklis. Valsts izglītības satura centrs. , 2021. pPieejams: www.visc.gov.lv. Strautniece E. (2004) Pārtikas produktu sensorā novērtēšana. Jelgava, LLU PTF, 2004. 89 lpp. Sensory analysis for food and beverage quality control: A practical guide. eEdited by David Kilcast. Cambridge: Woodhead Publishing ;Boca Raton: CRC Press, 2010. 373 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://ebookcentral.proquest.com/lib/lulst-ebooks/detail.action?docID=1584737 ) Feiner G. Meat products handbook. England: Woodhead publishing limited, 2006. 648 p |
|
Ouvrages supplémentaires | |
PapildliteratūraMeilgard M.,Civille G.V.,Carr B.T. Sensory Evaluation Techniques. Boca Raton, Florida, CRC Press, Inc., 2007. 464 p.
Meilgard M. Sensory evaluation techniques. 3rd ed. Boca Raton, Fla.: CRC Press, 1987. 176 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9780429291852 Innovative Technologies in Beverage Processing. Ed. I. Aguiló-Aguayo, L. Plaza. Hoboken, New Jersey: Wiley-Blackwell, 2017. 314 p. Boulton C. Encyclopaedia of brewing. Hoboken: Wiley-Blackwell, 2013. 707 p. Handbook of Brewing. Edited: G. G. Stewart, I. Russell, A. Anstruther. 3rd Edition. Location Boca Raton: CRC Press, 2017. 797 p. Tiešsaistes resurss pieejams tiešsaistē LBTU datortīklā un ārpus LBTU ar LBTU IS lietotājkontu: https://doi.org/10.1201/9781351228336 Toldra F. Handbook of meat processing. USA: Publishing by Wiley-Blackwell. 2010. 566 p. |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
Labelling and nutrition https://food.ec.europa.eu/safety/labelling-and-nutrition_en
https://ec.europa.eu/food/safety/labelling_nutrition/labelling_legislation/alcohol_en Wine in EU https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/wine_en Spirit drinks https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/plants-and-plant-products/plant-products/spirits_en |