Kurstitel | |
Kurs-Code | Vete6018 |
Kreditpunkte (ECTS) | 1.5 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 40.5 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
Bestätigt am (Datum) | 12/10/2011 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Ruta Galoburda , Inga Ciproviča |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. Kārkliņa D., Ciproviča I. Pārtikas produktu tehnoloģija. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 93 lpp.
2. Galoburda R., Rakčejeva. Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi. Jelgava: LLU, 2008. 94 lpp. 3. Johnson-Green, P. Introduction to food biotechnology. - Boca Raton (Florida) [etc.]: CRC Press, 2002. 293 p: ill. 4. Kārkliņa D., Ciproviča I., Beitāne I. Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām/ teorētiskais materiāls studiju kursa „Pārtikas funkcionālās īpašības” apguvei. Jelgava: LLU, 2008. 50 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1. Handbook of meat processing /editor Fidel Toldrá. Ames, Iowa: Wiley-Blackwell, 2010. xv, 566 p.
2. Dukaļska L., Muižniece-Brasava S.. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. Jelgava, LLU, 2008. 105 lpp. 3. Dairy processing: improving quality /edited by Gerrit Smit. Cambridge: Woodhead publishing Limited; Boca Raton etc.: CRC Press, 2003. XI, 546 p.: il., tab. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. Journal of Dairy Science Published by American Dairy Science Association. ISSN (printed): 0022-0302. ISSN (electronic): 1525-3198. [tiešsaiste]. [skatīts 02.12.2011.] Pieejams ScienceDirect datubāzē anotāciju līmenī: http://www.sciencedirect.com/science/journal/00220302 |