| Kurstitel |
|
| Kurs-Code |
PārZR004 |
| Kreditpunkte (ECTS) |
5 |
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) |
135 |
| Vorlesungen (Stundenzahl) |
0 |
| Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge |
0 |
| Arbeit im Labor (Stundenzahl) |
0 |
| Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) |
135 |
| Bestätigt am (Datum) |
28/11/2023 |
| |
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) |
, Tatjana Ķince
|
| Vorkenntnisse |
PārZ2004,
|
| Ersetzte/r Kurs/e |
PārZP028 [GPARP027]
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen |
| 1)Kampuse S., Kļava D., Ķince T., Muižniece-Brasava S., Straumīte E., Zagorska J. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē Jelgava LLU 2020, 24 lpp. (pieejams elektroniskā veidā: https://www.ptf.lbtu.lv/sites/ptf/files/2020-04/Prakses_nolikums_2020.pdf)
2)LBTU Studiju nolikums www.lbtu.lv (pieejams elektroniskā veidā LBTU mājas lapā sadaļā Studijas – Studijas reglamentējošie dokumenti) |
| Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften |
| www.likumi.lv |