| Kurstitel | |
| Kurs-Code | PārZP041 | 
| Kreditpunkte (ECTS) | 6 | 
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 162 | 
| Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 162 | 
| Bestätigt am (Datum) | 12/10/2011 | 
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
| ,  Sandra Īriste | 
|
| 6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas  | 
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
| 1. Bergin T. An introduction to data analysis (2018). Thousand Oaks, CA: SAGE Publications Ltd, 269 p.
 2. Croucher S.M. Understanding communication research methods (2019). New York: Routledge, Taylor & Francis Group, 323 p. 3. Kristapsone S. Statistiskās analīzes metodes pētījumā (2020). Rīga: Biznesa augstskola Turība, 477 lpp. 4. Praude V. Pārdošanas vadība (2018). Rīga: Biznesa augstskola Turība, 407 lpp. 5. Tarling K. The service organization (2023). London: London Publishing Partnership, 268 p.  | 
|
| Weiterfuhrende Literatur | |
| 1. Deiss R. Digital marketing (2017). Hoboken, NJ: Wiley, 334 p.
 2. Eagle L. Marketing communications (2021). New York: Routledge, 401 p. 3. Esteban-Bravo M. Marketing research methods (2021). Cambridge: Cambridge University Press, 862 p. 4. Kelmere L. Ievads grāmatvedībā jeb Grāmatvedības pamati: teorija un uzdevumi (2020). Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 255 lpp. 5. Liniņa I. Kā piesaistīt un noturēt pircēju (2018). Rīga: Biznesa augstskola Turība, 187 lpp. 6. Percy L. Strategic integrated marketing communications (2018). Abingdon, Oxon: Routledge, 305 p. 7. Praude V. Pārdošanas vadība (2018). Rīga: Biznesa augstskola Turība, 407 lpp. 8. Walker J.R.The restaurant: from concept to operation. (2014). Hoboken, New Jersey: Wiley, 492 p. 9. Weeden C., Boluk K. Managing ethical consumption in tourism (2014). New York: Routledge, 254 p. 10. Wirtz J. Services marketing (2016). New Jersey: World Scientific, 783 p.  | 
|