Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZB008
Kreditpunkte (ECTS) 4
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 108
Vorlesungen (Stundenzahl) 24
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 0
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 20
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 64
Bestätigt am (Datum) 30/01/2024
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Inga Ciproviča

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Ersetzte/r Kurs/e
PārZ3002 [GPAR3002]
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002., 248 lpp.
2.Dairy science and technology/ P.Walstra, J.T.M. Wouters, T.J.Geurts. Boca Raton: CRC/Taylor & Francis, 2006., 782 p. 3.Dairy microbiology handbook/ edited by R. K. Robinson. New York: Wiley Interscience, 2002., 765 p.
Weiterfuhrende Literatur
1.Milk proteins: from expression to food/edited by M.Boland, H.Singh. 3rd edit. London: Academic Press, 2020., 748 p.
2.Microbiology handbook. Dairy products/ edited by R.Fernandes. Leatherhead: Leatherhead Food International; Cambridge: Royal Society of Chemistry, 2009., 173 p. 3.Kārkliņa D., Ciproviča I. Pārtikas produktu tehnoloģija/Starpaugstskolu akadēmiskā maģistra studiju programma "Uzturzinātne": mācību materiāls, Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008.-65 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
Quality Management in Food Chains/ edited by L.Theuvsen. Wageningen: Wageningen Academic Publishers, 2007., 509 p.
Journal of Dairy Science International Dairy Journal