Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZB001 |
Kreditpunkte (ECTS) | 4 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 108 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 18 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 18 |
Arbeit im Labor (Stundenzahl) | 8 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 64 |
Bestätigt am (Datum) | 28/11/2023 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Ruta Galoburda , Tatjana Ķince , Sandra Muižniece-Brasava |
|
Vorkenntnisse | |
Fizi2039, Mate3029, Mate3030, PārZ1012, |
|
Ersetzte/r Kurs/e | |
PārZ3088 [GPAR3089] |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1.Dukaļska L., Galoburda R. Pārtikas tehnoloģijas procesi un aparāti. Jelgava: LLU, 1999. 288 lpp.
2.Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU PTF, 2000. 514 lpp. 3.Fellows P.J. Food Processing Technology: Principles and Practice. Boca Raton, FL: CRC Press; Great Abington, Cambridge: Woodhead Publishing, 2009. 913 p. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1.Galoburda R., Rakčejeva T. Gaisa, ūdens un dažādu pārtikas produktu raksturlielumi: Tabulas inženiertehnisko studiju priekšmetu kursam. Jelgava: LLU PTF, 2009. 40 lpp.
2.Food Science and Technology. Ed. by G. Campbell-Platt. Hoboken, NJ: Wiley-Blackwell, 2017. 564 p. 3.Toledo R. T., Singh R. K., Kong F. Fundamentals of Food Process Engineering. Cham: Springer International Publishing, 2018. 449 p. 4.Innovative Food Processing Technologies: extraction, separation, component modification, and process intensification. Eds. K. Knoerzer, P. Juliano, G. Smithers. Duxford: Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier, 2016. 481 p. 5.Neoh T. L., Adachi S., Furuta T. Introduction to Food Manufacturing Engineering. Singapore: Springer Science+Business Media Singapore, 2016. 179 p. 6.Saravacos G., Kostaropoulos A. E. Handbook of Food Processing Equipment. Cham: Springer International Publishing Switzerland, 2016. 775 p. 7.Galoburda R., Muižniece-Brasava S., Ķince T. (2021) Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. Digitālais mācību līdzeklis: PDF mācību materiāls; e-kursa mācību materiāls. Rīga: Valsts izglītības satura centrs, 417 lpp. Pieejams: dml.visc.gov.lv/login/index.php (lietotājvārds/parole: students/students). |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1.Science Direct datubāze (www.sciencedirect.com) 2.Wiley Online Journals datubāze |