Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ6014
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Vorlesungen (Stundenzahl) 10
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 22
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 49
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Envija Velga Strautniece

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Moskowitz H.R., Beckley J.H., Resurreccion A.V.A. Sensory and Consumer Research in Food Product Design and Development. Ames, Iowa: Blackwell Publishing, 2006. 358 p.
2. Stone H., Sidel J.L. Sensory Evaluation Practices. 3rd.ed., Tragon Corporation, Redwood City, CA, USA, 2004. 3. Meilgaard M., Civille G.V., Carr B.T. Sensory Evaluation Techniques. Boca Raton, Florida: CRC Press, Inc., 1999. 387 p. E-grāmata. Pieejama LLU tīklā kā arī izmantojot LLU IS vai E-studiju lietotājkontu CRCnetBase e-grāmatu datubāzē http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/9781439832271
Weiterfuhrende Literatur
1. Strautniece E. Pārtikas produktu sensorā novērtēšana. Jelgava: LLU, PTF, 2004. 88 lpp. 2. Дуборасова Г.Ю. Сенсорный анализ пищевых продуктов. Москва: Изд. Маркетинг, 2001. 182 c.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Journal of Food Quality and Preference . Published by Elsevier Science. ISSN: 0950-3293. Pieejams datubāzē Science Direct Journals LLU tīklā kā arī izmantojot LLU IS vai E-studiju lietotājkontu http://www.sciencedirect.com/science/journal/09503293
2. Journal of Food Technology. Published by Medwell Journals. ISSN (printed): 1684-8462. ISSN (electronic): 1993-6036. 3. Journal of Sensory Studies. Published by John Wiley and Sons. ISSN (printed): 0887-8250. ISSN (electronic): 1745-459X.