| Kurstitel |
|
| Kurs-Code |
PārZ6009 |
| Kreditpunkte (ECTS) |
3 |
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) |
81 |
| Vorlesungen (Stundenzahl) |
24 |
| Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge |
8 |
| Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) |
49 |
| Bestätigt am (Datum) |
17/02/2015 |
| |
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) |
, Daina Kārkliņa
|
| Vorkenntnisse |
Vete6018,
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen |
| 1.Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008, 4.-46. lpp. 2. ĢMO – mīti un fakti. Rīga: Biedrība Zemes draugi, 2010. 26 lpp. 3.Food biotechnology [elektroniskais resurss] Edited by K. Shetty ... [et al.]. 2nd ed. New York: CRC Press/Taylor & Francis, 2006. 982 p. E-grāmata (Pieejama LLU tīklā) http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420027976 Ir LLU FB 1 eks |
| Weiterfuhrende Literatur |
| 1.CRC Press/Taylor & Francis e-grāmatas(Pieejama LLU tīklā) http://marc.crcnetbase.com 2.Ģenētiski modificēti organismi, kas maina pasauli. Ž. Ē. Seralini. Rīga: Jāņa Rozes apgāds, 2014. 173 lpp. |
| Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften |
| AGORA - žurnāli lauksaimniecībā un saskarnozarēs (pārtikas zinātne, vides zinātne, mežkopība, augkopība, augsnes zinātne u.c.) |