Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ5003 |
Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
Arbeit im Labor (Stundenzahl) | 8 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 57 |
Bestätigt am (Datum) | 12/10/2011 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Baiba Ozola |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. B.Ozola. Pārtikas toksikoloģija. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2007. 78 lpp.
2. Timbrell J. Introduction to Toxicology. NY; London: Informa Healthcare, 2009. 215 p. 3. Deshpande S.S. Handbook of Food Toxicology. Marcel Dekker, Inc., NY Basel, 2002. 903 p. Pieejama arī CRCnetBASE datubāzē Deshpande S.S. Handbook of Food Toxicology. [tiešsaiste]. Marcel Dekker, Inc., NY Basel, 2002. 903 p. eBook ISBN: 978-0-203-90896-9 [Skatīts 22.11.2011.]. Pieejams: http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/9780203908969 4. Baltess V. Pārtikas ķīmija. Rīga, LU,1998. 478 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1. Kļaviņš M. Vides ķīmija. Toksiskās vielas apkārtējā vidē. Rīga, LU, 1991. 92 lpp.
2. Kļaviņš M., Prikšāne A. Ekotoksikoloģija. Rīga, Roskilde, 1995. 125 lpp. 3. Matiseks R., Šnēpels F.M., Šteinere G. Pārtikas analītiskā ķīmija. Rīga, LU, 1998. 456 lpp. |