Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ4050 |
Kreditpunkte (ECTS) | 6.75 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 182.25 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 8 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 8 |
Bestätigt am (Datum) | 20/02/2013 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Tatjana Ķince , Dace Kļava , Daiga Kunkulberga |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija: māc. grām. Jelgava: LLU, Pārtikas tehnoloģijas fak., 2002. 247. lpp.
2. Kunkulberga D., Ruža A.. Kviešu un rudzu graudu uzturvērtība un izmantošana maizes ražošanā. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2008. 55 lpp. 3. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas red. Jelgava : LLU, 2000. 524 lpp. 4. Vedļa A. Ceļvedis uzņēmējdarbībā: teorētiskā ievirze, testi, metodikas, aprēķini, semināri, diskusiju jautājumi. Rīga: Petrovskis & Ko, 2002. 490 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1. Metodiskie norādījumi kursa darbu, diplomprojekta, bakalaura un zinātniskā darba izstrādei. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Pārtikas tehnoloģijas katedra. Jelgava: LLU, 2004. 49 lpp.
2. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā: monogrāfija. L. Dukaļskas un S. Muižnieces-Brasavas redakcijā; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Jelgava : LLU, 2012. 192 lpp. 3. Nikolajeva V. Pārtikas mikrobioloģija. Zinātniskais redaktors Indriķis Muižnieks. 2. izd. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2011. 127 lpp. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. Forbes (Latvijas izd.) Forbes. Dibinātājs un izdevējs: "SK Media" SIA. Nr. 1 (jūn. 2010)- Rīga: SK Media, 2010- . ISSN 1691-6018. 2. Food Science and Technology. Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē. |