| Kurstitel | |
| Kurs-Code | PārZ4046 |
| Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
| Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
| Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 4 |
| Arbeit im Labor (Stundenzahl) | 12 |
| Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 49 |
| Bestätigt am (Datum) | 13/04/2021 |
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
| , Daiga Kunkulberga |
|
| Vorkenntnisse | |
| Ķīmi2006, Ķīmi3002, Ķīmi3005, PārZ3017, |
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
| 1.Segliņš V., Kunkulberga D. Miltu konditorejas izstrādājumu ražošana. Rīga: RTU izdevniecība, 2013. 272 lpp. 2.Bicāne A. Jaunā konditora rokasgrāmata. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2007. ISBN 9789984766942 3.Gavriļenko E. Sanitārija un higiēna pārtikas aprites uzņēmumos: mācību līdzeklis studiju kursa apgūšanai. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2008. ISBN 9789984828138. | |
| Weiterfuhrende Literatur | |
| 1.Gisslen W. Professional Baking. New Jersey: John Wiley & Sons, 2005. 701 p. 2.Figoni P. How Baking Works. New Jersey: John Wiley & Sons, 2008. 400 p. | |
| Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
| 1. Gastromāns: žurnāls. Nr. 1 (1) 2003- Rīga: Baltijas mārketinga un reklāmas kompānija "Prospekts", 2003. ISSN 1691-1075. 2. Ievas Virtuve. Rīga: Žurnāls Santa ISSN 1691-5763. 3. Mūsmājas: labākais žurnāls mājai un ģimenei. Rīga: Dadzis. ISSN 1407-0995. | |