Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3100
Kreditpunkte (ECTS) 12
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 324
Vorlesungen (Stundenzahl) 49
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 37
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 42
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 196
Bestätigt am (Datum) 20/04/2023
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Sandra Īriste
, Sanita Sazonova
, Gita Krūmiņa-Zemture

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Aaltonen T., Hopsu L., Huilaja E. Cleaning manual. Finland: Vihti, 1998. 239 p.
2.Food hygiene: basic texts. Codex Alimentarius Commission, Joint FAO/WHO Food Standards Programme. 4th ed. Rome: WHO: FAO, 2009. 125 lpp. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.] Pieejams: https://www.fao.org/3/a1552e/a1552e00.htm
3.Food science and technology: new research. L. V. Greco and M. N. Bruno, editors. New York: Nova Science Publishers, 2008. 482 p.
4.Īriste S., Platace M., Riekstiņa-Dolģe R. Viesu izmitināšanas pakalpojumu organizēšana. [tiešsaiste] Rīga: VISC, 2020. [skatīts 12.05.23.] Pieejams: https://skolo.lv/course/view.php?id=350624
5.Jones T. Professional Management of Housekeeping Operations. Hoboken, New Jersey: John Wiley&Sons, 2007. 477 p.
6.Nikolajeva V. Pārtikas mikrobioloģija. Rīga, LU Akadēmiskais apgāds, 2014. 142 lpp.
7.O’Fallon M., Rutherford D. Hotel Management and Operations. New Jersey: John Wiley&Sons, 2011. 494 p.
8.Scanlon N.L. Catering management. Hoboken New Jersey: Wiley, 2013. 262 p. 9.Sprenger R. A. Hygiene for management: a text for food safety courses. Doncaster: Highfield.Co.UK Ltd, 2005. 416 p.
Weiterfuhrende Literatur
1.Adams M. R.‏ Food microbiology. University of Surrey., Guildford, UK. Kambridge, UK,: Royal Society of Chemistry, 2016. 546 p. 2.Gavrilenko E. Sanitārija un higiēna pārtikas aprites uzņēmumos. Rīga: Turība, 111 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1.Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika
2. Eiropas Parlamenta un Padomes regula (EK) Nr.852/2004. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika. 3. iMooX: Discovering a Sustainable Mindset-MOOC