| Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
| Kurstitel | |
| Kurs-Code | PārZ3098 |
| Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
| Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 81 |
| Bestätigt am (Datum) | 20/04/2023 |
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
| , Gita Krūmiņa-Zemture |
|
| 6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
| 1.Baraban R.S. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2010. 304 p.
2.Chris T. Design and Equipment for Restaurants, and Foodservice: a management. 4th ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2014. 515 p. 3.Cīpla V. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 94 lpp. 4.Shock P.J., Sgovio C., Stefanelli J.M. On premise catering: hotels, convention centers, arenas, clubs, and more. 2nd ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2011. 484 p. 5. Ēdināšanas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. LLU, 2017. 254 lpp. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.] Pieejams: https://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf |
|
| Weiterfuhrende Literatur | |
| Walker J. The restaurant: from concept to operation. 7th ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2014. 492 p. | |