Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ3097 |
Kreditpunkte (ECTS) | 18 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 486 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 486 |
Bestätigt am (Datum) | 22/03/2023 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Evita Straumīte |
|
Vorkenntnisse | |
Ekon4011, PārZ2004, PārZ3002, PārZ3003, PārZ3008, PārZ3015, PārZ3018, PārZ3072, |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
Noformēšanas noteikumi referātu, prakses atskaišu, kursa projektu/darbu, diplomprojektu, bakalaura un maģistra darbu izstrādei. [tiešsaiste] [skatīts 04.04.2023] Pieejams: https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf Metodiskie norādījumi profesionālās studiju programmas „Pārtikas produktu tehnoloģija” studentiem diplomprojektu izstrādei. [tiešsaiste] [skatīts 04.04.2023] Pieejams: https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Diplomprojekta_metodiskie%20noradijumi_2021.pdf | |
Weiterfuhrende Literatur | |
Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā, Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp.
Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp. |