| Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
| Kurstitel | |
| Kurs-Code | PārZ3068 |
| Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
| Vorlesungen (Stundenzahl) | 8 |
| Arbeit im Labor (Stundenzahl) | 24 |
| Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 49 |
| Bestätigt am (Datum) | 15/10/2014 |
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
| , Gita Skudra |
|
| Vorkenntnisse | |
| PārZ2019, PārZ2040, PārZ2042, PārZ3067, |
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
| 1. Kozule V. Uzturs. 2. daļa, mācību palīglīdzeklis, Ozolnieki: LLKC, 2000. 153 lpp.
2. Kozule V. Ēdināšanas darba organizācija skolās un pirmskolas izglītības iestādēs: rokasgrāmata. 2. daļa. Rīga: VRMC, 2007. 113 lpp. 3. Skudra G., Kozule V. Rokasgrāmata pavāriem. Jelgava: LLU, 2007. 178 lpp. 4. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: Rasa ABC, 2002. 415 lpp. |
|
| Weiterfuhrende Literatur | |
| 1. Arduser L., Brown D.R. The Professional Caters Handbook. Published by Atlantic Publishing Group, 2006. p 624 p.
2. Miške I., Brutāne D. Dzīvības elementi: veselīga uztura rokasgrāmata. Rīga: Nordik, 2004. 270 lpp. 3. Эгертон-Томас. Ресторанный бизнес: Как открыть и успешно управлять рестораном. [tiešsaiste]. Москва: РКонсульт, 2004. 256 с. Pieejams 1999.g.: http://tourlib.net/books_tourism/egerton1.htm skatīts 30.10.2014. |
|