| Kurstitel | |
| Kurs-Code | PārZ3050 |
| Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
| Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
| Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 16 |
| Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 49 |
| Bestätigt am (Datum) | 12/10/2011 |
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
| , Viesturs Rozenbergs |
|
| 6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
| 1. Rozenbergs V. Uztura mācība. Jelgava: LLU, 2008. 136 lpp. 2. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2009. 464 lpp. | |
| Weiterfuhrende Literatur | |
| 1. Uztura mācība. Rīga: Zvaigzne, 1975. 428 lpp. 2. Modern nutrition in health and disease. Edited by Maurice E. Shils, James A. Olson, Moshe Shike. Vol.2. Baltimore etc.: Williams & Wilkins, 1994. | |
| Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
| 1. Veselība: populārzinātnisks žurnāls visai ģimenei. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-804X. | |