Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ3020 |
Kreditpunkte (ECTS) | 2.25 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 60.75 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 8 |
Bestätigt am (Datum) | 12/10/2011 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Anita Blija |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. Kalējs O. Kvalitātes vadības sistēma un tās izveidošana pakalpojumu jomā / Oskars Kalējs. Rīga : LatConsul, 2005. 121 lpp.
2. Kvalitātes vadības sistēma. – Rīga: “Biznesa partneri, 2002. – 1. un 2.daļa. 3. Kvalitātes vadības sistēmu ieviešana uzņēmumos. Personāla sertifikācijas inst., 2003. 116 lpp. 4. Wallace C. A. Food safety for the 21st century : managing HACCP and food safety throughout the global supply chain / Carol A. Wallace, William H. Sperber, Sara E. Mortimore. Chichester : Wiley-Blackwell, 2011. 328 p. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1. Quality management in food chains / edited by: Ludwig Theuvsen ... [et al.]. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2007. 509 p.
2. Blija A. Pārtikas un uztura kvalitāte un drošums. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp. 3. Pfeifer T. Quality management : strategies, methods, techniques / Tilo Pfeifer. 3rd ed., completely rev. and enlarged. München ;Wien : Hanser, 2002. 587 p. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. Kvalitāte. :žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu Rīga: Latvijas Kvalitātes asociācija. ISSN 1407-7671. 2. Journal of Food Protection. Published by Allen Press Online Publishing. ISSN: 0362-028X. Anotāciju līmenī pieejams EBSCO datubāzēs: http://search.ebscohost.com/ |