Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ2056 |
Kreditpunkte (ECTS) | 4.5 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 121.5 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 16 |
Arbeit im Labor (Stundenzahl) | 16 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 72 |
Bestätigt am (Datum) | 10/02/2015 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Rita Riekstiņa-Dolģe |
|
Vorkenntnisse | |
Citi2002, PārZ2052, |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1.Walker, John R., The restaurant : from concept to operation / John R. Walker. Seventh edition. Hoboken, New Jersey : Wiley, [2014] xiv, 492 lpp.
2.Lynn, Jacquelyn Start your own restaurant and more : pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business / Entrepreneur Press and Jacqueline [sic] Lynn. 3rd ed. [Irvine, Calif.] : Entrepreneur Press, c2009. xiv, 274 lpp. 3.Ninemeier, Jack D., Food and beverage management / Jack D. Ninemeier. Third edition. Lansing, Michigan : Educational Institute of the American Hotel & Lodging Association, 2000. xvi, 350 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1.Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata / redaktore Ingrīda Millere. [Jelgava]: LLU, 2017. 1 tiešsaistes resurss (254 lpp.).
2.Lake, Neville. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata / Nevils Leiks, Kristīne Hekī ; [no angļu val. tulk. Ilze Fišere]. Rīga : Lietišķās informācijas dienests, 2008. 218 lpp. 3.Kuliša I. Ēdināšanas serviss : tālmācības studiju kurss / kursa autore : Irēna Kuliša ; [Biznesa vadības koledža]. Rīga : Biznesa vadības koledža, c2009. sēj. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
E- žurnāli: sciencedirect.com; https://www.modernrestaurantmanagement.com; https://restaurant.org |