Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | Citi2002 |
Kreditpunkte (ECTS) | 4.5 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 121.5 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 32 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 72 |
Bestätigt am (Datum) | 12/10/2011 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Rita Riekstiņa-Dolģe |
|
Vorkenntnisse | |
Ķīmi3017, PārZ2052, |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
Hotel management and operations / edited by Michael J. O'Fallon, Denney G. Rutherford. 5th ed. New York : John Wiley & Sons, c2011. xviii, 494 lpp.
Hotel accommodation management / edited by Roy C. Wood. London ;New York : Routledge, Taylor & Francis Group, 2018. xix, 209 lpp. Viesu uzņemšanas dienesta darbības pamatprincipi/ Margarita Platace, Biznesa augstskola Turība, 2000, 175 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
Penner, Richard H. Hotel design, planning and development / Richard Penner, Lawrence Adams and Stephani K.A. Robson. Second edition. New York : Routledge, 2013. x, 444 lpp.
Raudive, Anita Viesu uzņemšana un apkalpošana : mācību materiāli IP "Viesnīcu pakalpojumi" / Anita Raudive. [Rēzekne] : [Rēzeknes tehnikums], [2011] 1 tiešsaistes resurss (117 lapas) : tabulas ; 1,36 MB Utināne-Suharevska, Ināra. Viesnīcu uzņemšanas dienestu darba organizācija : tālmācības studiju kurss / kursa autore, Ināra Utināne-Suharevska ; |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
E- žurnāli: sciencedirect.com;
Гостиница и ресторан : бизнес и управление = Hotel & restaurant : business and management : журнал для профессионалов. Москва : Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA). nr. www.lvra.lv https://www.hotelstars.eu/latvia/ https://ec.europa.eu/eurostat/cros/category/acronyms/horeca_en https://www.celotajs.lv/lv |