Excel
Hазвание курса
Код курса VadZ1004
Кредитные пункты (ECTS) 6
Общее количество часов 162
Kоличество часов лекций 32
Kоличество часов семинаров и практических занятий 32
Количество часов самостоятельной работы студента 98
Дата утвеждения курса 19/06/2019
 
Разработчик курса
, Jolanta Dāboliņa

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Учебная литературa
1.Briedis A. Agrovides pasākumi. Ozolnieki: LLKC, 2013. 200 lpp.
2.Ruža A. Augkopība. Jelgava: LLU, 2004. 374 lpp.
3.Ikase L. Augļkopība. Dobele: LV Augļkopības institūts, 2015. 545 lpp.
4.Krūklīte Z. Netradicionālā saimniekošana laukos. Ozolnieki, 1997. 24 lpp
5.Kārkliņš A., Ruža A. Lauku kultūraugu mēslošanas normatīvi. Jelgava: LLU. 2013. 55 lpp.
6.Laurs. A., Priekulis J. Mūsdienīga piena ražošana. Rīga: LLU Ulbrokas Zinātnes centrs. 2001. 344 lpp.
7.Šteina-Bahingere K., Reklings M., Granstets A. Ekoloģiski sabalansēta lauksaimniecība: Pamatnostādnes lauksaimniekiem un konsultātniem. Pirmā grāmata „Lauksaimniecības pamatnostādnes”. Ozolnieki: LLKC. 2013. 139 lpp.
8.Matisāns E., Uzuleņš J. Gaļas šķirnes liellopu nozares attīstība Latvijā. Rīga: LLU Ulbrokas Zinātnes centrs. 2002. 211 lpp. 9.Priekulis J. Moderna piena ražošanas ferma: tehnoloģija, tehnika, apsaimniekošana. Jelgava: LLU. 2012. 240 lpp.
Дополнительная литература
1.Diderihs H. Uzņēmuma ekonomika. Rīga: Zinātne. 2000. 515 lpp.
2. Saimniekošanas mācība: mācību līdzeklis. A.Dobele, L.Mihejeva, K.Špoģis, U.Viekals, A.Asejeva , I.Upīte Jelgava: Ozolnieki, 1999. 344 lpp.
3.Hofs K.G. Biznesa ekonomika. Rīga. 2002. 559 lpp.
4.Hofs K.G. Biznesa ekonomika 2.izdevums. Rīga: Jāņa Rozes apgāds, 2010. 603 lpp
5.Ilsters A. Aprīkojums un izmaksas cūkkopībā. Rīga: LLU Ulbrokas Zinātnes centrs, 2001. 171 lpp.
6.Jemeļjanova A. Piena lopkopība. Sigulda: Sigra, 2001. 191 lpp
7.Novele G., Neilands J., Matisāns E. Aitkopība. Rīga: LLU Ulbrokas Zinātnes centrs, 2001. 303 lpp.
8.Osītis U. Barības līdzekļu novērtēšana atgremotāju ēdināšana. Jelgava: LLU. 1998. 102 lpp.
9.Osītis U. Gaļas liellopu ēdināšana. Jelgava: LLU, 2000. 47 lpp
10.Osītis U. Dzīvnieku ēdināšana. Ozolnieki: LLKC, 2005. 320 lpp.
11.Radžele-Šulce A., Siliņa L., Krieviņa A. Agrārā sfēra un tās galveno nozaru attīstība Latvijā. Jelgava: LLU, 2012. 204 lpp.
12.Rurāne M. Uzņēmuma finanses. Rīga: Jumava, 2007. 266 lpp
13.Rurāne M. Uzņēmējdarbības organizācija un plānošana. Rīga: BA Turība, 2002. 330 lpp.
14.Rurāne M. Ražošana. Rīga: Turības Mācību centrs, 1997. 125 lpp.
15.Sprūžs J. Kazkopības ABC. Jelgava: LLU, 1996. 96 lpp.
16.Vedļa A. Uzņēmējdarbības kurss. Rīga: Petrovslis&Ko, 2000. 456 lpp. 17.Zvirbule-Bērziņa A., Mihejeva L., Auziņa A. Plānošanas un ražošanas procesa organizēšanas pamatprincipi. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2004. 114 lpp.
Периодика и другие источники информации
1.Valsts augu aizsardzības dienesta mājaslapa. Pieejams: http://www.vaad.gov.lv
2.Pārtikas un veterinārā dienesta mājaslapa. Pieejams: http://www.pvd.gov.lv
3.Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras mājaslapa. Pieejams: http://www.vtua.gov.lv
4.Zemkopības ministrijas mājaslapa. Pieejams: http://www.zm.gov.lv
5.Lauku atbalsta dienesta mājaslapa. Pieejams: http://www.lad.gov.lv 6.Lauksaimniecības datu centra mājaslapa. Pieejams: http://www.ldc.gov.lv