Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Hазвание курса | |
Код курса | PārZ5003 |
Кредитные пункты (ECTS) | 3 |
Общее количество часов | 81 |
Kоличество часов лекций | 16 |
æоличество лабораторных работ | 8 |
Количество часов самостоятельной работы студента | 57 |
Дата утвеждения курса | 12/10/2011 |
Разработчик курса | |
, Baiba Ozola |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Учебная литературa | |
1. B.Ozola. Pārtikas toksikoloģija. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2007. 78 lpp.
2. Timbrell J. Introduction to Toxicology. NY; London: Informa Healthcare, 2009. 215 p. 3. Deshpande S.S. Handbook of Food Toxicology. Marcel Dekker, Inc., NY Basel, 2002. 903 p. Pieejama arī CRCnetBASE datubāzē Deshpande S.S. Handbook of Food Toxicology. [tiešsaiste]. Marcel Dekker, Inc., NY Basel, 2002. 903 p. eBook ISBN: 978-0-203-90896-9 [Skatīts 22.11.2011.]. Pieejams: http://www.crcnetbase.com/doi/book/10.1201/9780203908969 4. Baltess V. Pārtikas ķīmija. Rīga, LU,1998. 478 lpp. |
|
Дополнительная литература | |
1. Kļaviņš M. Vides ķīmija. Toksiskās vielas apkārtējā vidē. Rīga, LU, 1991. 92 lpp.
2. Kļaviņš M., Prikšāne A. Ekotoksikoloģija. Rīga, Roskilde, 1995. 125 lpp. 3. Matiseks R., Šnēpels F.M., Šteinere G. Pārtikas analītiskā ķīmija. Rīga, LU, 1998. 456 lpp. |