Excel
Hазвание курса
Код курса PārZ4050
Кредитные пункты (ECTS) 6.75
Общее количество часов 182.25
Kоличество часов лекций 8
Kоличество часов семинаров и практических занятий 8
Дата утвеждения курса 20/02/2013
 
Разработчик курса
, Tatjana Ķince
, Dace Kļava
, Daiga Kunkulberga

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Учебная литературa
1. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija: māc. grām. Jelgava: LLU, Pārtikas tehnoloģijas fak., 2002. 247. lpp.
2. Kunkulberga D., Ruža A.. Kviešu un rudzu graudu uzturvērtība un izmantošana maizes ražošanā. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2008. 55 lpp.
3. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas red. Jelgava : LLU, 2000. 524 lpp. 4. Vedļa A. Ceļvedis uzņēmējdarbībā: teorētiskā ievirze, testi, metodikas, aprēķini, semināri, diskusiju jautājumi. Rīga: Petrovskis & Ko, 2002. 490 lpp.
Дополнительная литература
1. Metodiskie norādījumi kursa darbu, diplomprojekta, bakalaura un zinātniskā darba izstrādei. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Pārtikas tehnoloģijas katedra. Jelgava: LLU, 2004. 49 lpp.
2. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā: monogrāfija. L. Dukaļskas un S. Muižnieces-Brasavas redakcijā; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Jelgava : LLU, 2012. 192 lpp. 3. Nikolajeva V. Pārtikas mikrobioloģija. Zinātniskais redaktors Indriķis Muižnieks. 2. izd. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2011. 127 lpp.
Периодика и другие источники информации
1. Forbes (Latvijas izd.) Forbes. Dibinātājs un izdevējs: "SK Media" SIA. Nr. 1 (jūn. 2010)- Rīga: SK Media, 2010- . ISSN 1691-6018. 2. Food Science and Technology. Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē.