Excel
Hазвание курса
Код курса PārZ3097
Кредитные пункты (ECTS) 18
Общее количество часов 486
Количество часов самостоятельной работы студента 486
Дата утвеждения курса 22/03/2023
 
Разработчик курса
, Evita Straumīte

Предварительные знания
Ekon4011,
PārZ2004,
PārZ3002,
PārZ3003,
PārZ3008,
PārZ3015,
PārZ3018,
PārZ3072,
Учебная литературa
Noformēšanas noteikumi referātu, prakses atskaišu, kursa projektu/darbu, diplomprojektu, bakalaura un maģistra darbu izstrādei. [tiešsaiste] [skatīts 04.04.2023] Pieejams: https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf Metodiskie norādījumi profesionālās studiju programmas „Pārtikas produktu tehnoloģija” studentiem diplomprojektu izstrādei. [tiešsaiste] [skatīts 04.04.2023] Pieejams: https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Diplomprojekta_metodiskie%20noradijumi_2021.pdf
Дополнительная литература
Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā, Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp.
Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp.