Excel
Hазвание курса
Код курса PārZ3020
Кредитные пункты (ECTS) 2.25
Общее количество часов 60.75
Kоличество часов лекций 16
Kоличество часов семинаров и практических занятий 8
Дата утвеждения курса 12/10/2011
 
Разработчик курса
, Anita Blija

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Учебная литературa
1. Kalējs O. Kvalitātes vadības sistēma un tās izveidošana pakalpojumu jomā / Oskars Kalējs. Rīga : LatConsul, 2005. 121 lpp.
2. Kvalitātes vadības sistēma. – Rīga: “Biznesa partneri, 2002. – 1. un 2.daļa.
3. Kvalitātes vadības sistēmu ieviešana uzņēmumos. Personāla sertifikācijas inst., 2003. 116 lpp. 4. Wallace C. A. Food safety for the 21st century : managing HACCP and food safety throughout the global supply chain / Carol A. Wallace, William H. Sperber, Sara E. Mortimore. Chichester : Wiley-Blackwell, 2011. 328 p.
Дополнительная литература
1. Quality management in food chains / edited by: Ludwig Theuvsen ... [et al.]. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2007. 509 p.
2. Blija A. Pārtikas un uztura kvalitāte un drošums. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp. 3. Pfeifer T. Quality management : strategies, methods, techniques / Tilo Pfeifer. 3rd ed., completely rev. and enlarged. München ;Wien : Hanser, 2002. 587 p.
Периодика и другие источники информации
1. Kvalitāte. :žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu Rīga: Latvijas Kvalitātes asociācija. ISSN 1407-7671. 2. Journal of Food Protection. Published by Allen Press Online Publishing. ISSN: 0362-028X. Anotāciju līmenī pieejams EBSCO datubāzēs: http://search.ebscohost.com/