Hазвание курса | |
Код курса | PārZ3009 |
Кредитные пункты (ECTS) | 2.25 |
Общее количество часов | 60.75 |
Дата утвеждения курса | 11/10/2011 |
Разработчик курса | |
, Ruta Galoburda , Tatjana Ķince , Elīna Sturmoviča |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Учебная литературa | |
1. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU PTF, 2000. 524 lpp.
2. Galoburda R., Rakčejeva T. Gaisa, ūdens un dažādu pārtikas produktu raksturlielumi: Tabulas inženiertehnisko studiju priekšmetu kursam. Jelgava: LLU PTF, 2009. 40 lpp. 3. Fellows P.J. Food Processing Technology. Cambridge, England: Woodhead Publishing Ltd., 2000. 575 p. 4. Metodiskie norādījumi kursa darbu, diplomprojekta, bakalaura un zinātniskā darba izstrādei. Jelgava: LLU PTF, 2004. 49 lpp. |
|
Дополнительная литература | |
1. Dukaļska L., Galoburda R. Pārtikas tehnoloģijas procesi un aparāti. Jelgava: LLU, 1999. 288 lpp.
2. Chemical Engineering for the Food Industry. Ed. by P.J.Fryer, D.L.Pyle, C.D. Rielly. London, etc., 1997. 462 p. 3. Dairy Processing Handbook. Lund: Tetra Pak Processing Systems AB, 1995. 436 p. |