| Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
| Kursa nosaukums | Pārtikas industrija |
| Kursa kods | PārZT003 |
| Zinātnes nozare | Pārtikas zinātne (nav zn) |
| Kredītpunkti (ECTS) | 3.95 |
| Kopējais stundu skaits kursā | 106.65 |
| Lekciju stundu skaits | 42 |
| Kursa apstiprinājuma datums | 09/06/2010 |
| Atbildīgā struktūrvienība | Zemes pārvaldības un ģeodēzijas institūts |
| Kursa izstrādātājs(-i) | |
| Dr. sc. ing., prof. Tatjana Ķince Dr. sc. ing., Anita Blija Dr. sc. ing., asoc. prof. Jeļena Zagorska |
|
| Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
| Kursa anotācija | |
| Programmas mērķis ir profesionālajā izglītībā iesaistīto pedagogu vispārējo un profesionālo kompetenču paaugstināšana pakalpojuma servisa nozarē. | |
| Kursa saturs(kalendārs) | |
| Pārtikas kvalitātes vadība. Pārtikas derīguma analīze. Augu valsts izejvielu pārstrāde. Maizes un miltu izstrādājumi
Piena pārstrādes produkti. Gaļas izstrādājumi. Nozares terminoloģija angļu un vācu valodā E-studiju vides apguve |
|
| Piezīmes | |
| Profesionālās izglītības pedagogi. ESF projekts „Profesionālajā izglītībā iesaistīto pedagogu kvalifikācijas celšana LLU”, vienošanās Nr. 2009/0283/1DP/1.2.1.1.2/09/ IPIA/VIAA/006 ietvaros”, id.Nr. LLU 2010/07/ESF. Pārējie programmas autori: Daina Kārkliņa, Solvita Kampuse, Daiga Kunkulberga, Inga Ciproviča, Ilze Grāmatiņa. | |