Kursa nosaukums | Ēdināšanas pakalpojumi |
Kursa kods | PārZT001 |
Zinātnes nozare | Pārtikas zinātne (nav zn) |
Kredītpunkti (ECTS) | 3.95 |
Kopējais stundu skaits kursā | 106.65 |
Lekciju stundu skaits | 42 |
Kursa apstiprinājuma datums | 09/06/2010 |
Atbildīgā struktūrvienība | Mūžizglītības centrs |
Kursa izstrādātājs(-i) | |
Dr. paed., doc. Sandra Īriste Dr. oec., Ingrīda Millere Mg. paed., lekt. Gita Krūmiņa-Zemture |
|
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Programmas mērķis ir profesionālajā izglītībā iesaistīto pedagogu vispārējo un profesionālo kompetenču paaugstināšana ēdināšanas pakalpojumu nozarē. | |
Kursa saturs(kalendārs) | |
Ēdināšanas uzņēmumu darbības plānošana, dokumentācija, banketu un citu pasākumu organizēšana.
Terminoloģija ēdināšanas pakalpojumu nozarē. Ēdienu gatavošanas tehnoloģijas. Nozasres terminoloģija angļu un vācu valodā. E-studiju vides apguve. |
|
Piezīmes | |
Profesionālās izglītības pedagogi. ESF projekts „Profesionālajā izglītībā iesaistīto pedagogu kvalifikācijas celšana LLU”, vienošanās Nr. 2009/0283/1DP/1.2.1.1.2/09/ IPIA/VIAA/006 ietvaros”, id.Nr. LLU 2010/07/ESF |