Kursa nosaukums | Ražošanas prakse |
Kursa kods | PārZP012 |
Zinātnes nozare | Pārtikas zinātne (nav zn) |
Kredītpunkti (ECTS) | 2.25 |
Kopējais stundu skaits kursā | 60.75 |
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Akadēmiskās studiju programmas studenti praksi strādā pārtikas ražošanas uzņēmumos, kuros iegūst praktiskas iemaņas darbam noteiktā ražošanas iecirknī, iepazīstas ar produktu ražošanas tehnoloģiskiem procesiem un ar iekārtu darbības principiem. | |
Kursa saturs(kalendārs) | |
1 Uzņēmuma raksturojums;
2 Produktu ražošanas tehnoloģiskā shēma; 3 Iekārtu raksturojums, vispārīgā uzbūve. |
|
Prasības kredītpunktu iegūšanai | |
Jābūt izstrādātai un aistāvētai prakses atskaitei. | |
Obligātā literatūra | |
1. Kārkliņa D., Strautnieks A., Dūma M., Ciproviča I. Praktiskās apmācības programma. Jelgava, 2000. - 8.lpp. | |
Piezīmes | |
Obligāta ražošanas prakse PTF studentiem akademiskajā studiju programmā "Pārtikas zinības" 4. semestrī. |