Kursa nosaukums | Ražošanas prakse |
Kursa kods | PārZP010 |
Zinātnes nozare | Pārtikas zinātne (nav zn) |
Kredītpunkti (ECTS) | 12 |
Kopējais stundu skaits kursā | 324 |
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits | 324 |
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Akadēmiskās studijas programmas studenti praksi strādā LLU zinātniski pētnieciskajās laboratorijās un ražošanas uzņēmumu sertificētās laboratorijās sekmīgai bakalauru darba izstrādei. Studiju procesā iegūtās teorētiskās zināšanas pielieto zinātniski pamatotu jaunu pārtikas produktu tehnoloģiju izveidē un produktu kvalitātes pārbaudē. | |
Kursa saturs(kalendārs) | |
1 Bakalaura tēmas izvēles teorētiskais pamatojums
2 Zinātnisko publikāciju un literatūras izpēte atbilstoši izvēlētai tēmai. 3 Zinātnisko publikāciju un literatūras izpēte atbilstoši izvēlētai tēmai. 4 Metodikas izvēle un apguve, darba prakstiskās sadaļas veikšanai. 5 Metodikas izvēle un apguve, darba prakstiskās sadaļas veikšanai. 6 Matemātisko datu apstrādes metožu izvēle un apguve. 7 Eksperimentālās daļas izstrāde 8 Eksperimentālās daļas izstrāde 9 Eksperimentālās daļas izstrāde 10 Eksperimentālās daļas izstrāde 11 Empīrisko materiālu apkopošana un matemātiskais izvērtējums 12 Empīrisko materiālu apkopošana un matemātiskais izvērtējums 13 Empīrisko materiālu apkopošana un matemātiskais izvērtējums 14 Empīrisko materiālu apkopošana un matemātiskais izvērtējums 15 Darba apkopojums un nofeormēšana. 16 Prakses atskaites aizstāvēšana. |
|
Prasības kredītpunktu iegūšanai | |
Jābūt izstrādātai un aizstāvētai prakses atskaitei. | |
Piezīmes | |
Obligātais studiju priekšmets PTF studentiem akadēmiskajai studiju programmai "Pārtikas zinības" 8. semestrī. |