Excel
Kursa nosaukums Ražošanas prakse
Kursa kods PārZP006
Zinātnes nozare Pārtikas zinātne (nav zn)
Kredītpunkti (ECTS) 4.5
Kopējais stundu skaits kursā 121.5
 
Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Kursa anotācija
Profesionālās un akadēmiskās studiju programmas studenti praksi strādā pārtikas ražošanas uzņēmumos, kuros iegūst praktiskas iemaņas darbam noteiktā ražošanas iecirknī, iepazīstas ar produktu ražošanas tehnoloģiskiem procesiem un ar iekārtu darbības principiem.
Kursa saturs(kalendārs)
1 Uzņēmuma raksturojums;
2 Produktu ražošanas tehnoloģiskā shēma; 3 Iekārtu raksturojums, vispārīgā uzbūve.
Prasības kredītpunktu iegūšanai
Jābūt izstrādātai un aistāvētai prakses atskaitei.
Obligātā literatūra
1. Kārkliņa D., Strautnieks A., Dūma M., Ciproviča I. Praktiskās apmācības programma. Jelgava, 2000. - 8.lpp.
Piezīmes
Obligāta ražošanas prakse PTF studentiem profesionālajā studiju programmā "Pārtikas produktu tehnoloģija'' un akademiskajā studiju programmā "Pārtikas zinības" 4. semestrī.