Excel
Kursa nosaukums Ražošanas prakse
Kursa kods PārZP003
Zinātnes nozare Pārtikas zinātne (nav zn)
Kredītpunkti (ECTS) 24
Kopējais stundu skaits kursā 648
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits 648
 
Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Kursa anotācija
Akadēmiskās studijas programmas studenti praksi strādā LLU zinātniski pētnieciskajās laboratorijās un ražošanas uzņēmumu sertificētās laboratorijās sekmīgai bakalauru darba izstrādei. Studiju procesā iegūtās teorētiskās zināšanas pielieto zinātniski pamatotu jaunu pārtikas produktu tehnoloģiju izveidē un produktu kvalitātes pārbaudē.
Kursa saturs(kalendārs)
1 Bakalaura tēmas izvēles teorētiskais pamatojums
2 Zinātnisko publikāciju un literatūras izpēte atbilstoši izvēlētai tēmai.
3 Zinātnisko publikāciju un literatūras izpēte atbilstoši izvēlētai tēmai.
4 Metodikas izvēle un apguve, darba prakstiskās sadaļas veikšanai.
5 Metodikas izvēle un apguve, darba prakstiskās sadaļas veikšanai.
6 Matemātisko datu apstrādes metožu izvēle un apguve.
7 Eksperimentālās daļas izstrāde
8 Eksperimentālās daļas izstrāde
9 Eksperimentālās daļas izstrāde
10 Eksperimentālās daļas izstrāde
11 Empīrisko materiālu apkopošana un matemātiskais izvērtējums
12 Empīrisko materiālu apkopošana un matemātiskais izvērtējums
13 Empīrisko materiālu apkopošana un matemātiskais izvērtējums
14 Empīrisko materiālu apkopošana un matemātiskais izvērtējums
15 Darba apkopojums un nofeormēšana. 16 Prakses atskaites aizstāvēšana.
Prasības kredītpunktu iegūšanai
Jābūt izstrādātai un aizstāvētai prakses atskaitei.
Piezīmes
Obligātais studiju priekšmets PTF studentiem akadēmiskajai studiju programmai "Pārtikas zinības" 8. semestrī.