Excel
Kursa nosaukums Ražošanas prakse
Kursa kods PārZP001
Zinātnes nozare Pārtikas zinātne (nav zn)
Kredītpunkti (ECTS) 4.5
Kopējais stundu skaits kursā 121.5
 
Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Kursa anotācija
Profesionālās un akadēmiskās studiju programmas studenti praksi strādā pārtikas ražošanas uzņēmumos, iepazistoties ar uzņēmumu, tajā ražotās produkcijas sortimentu un apjomu kā arī izejvielu un gatavas produkcijas tirgu.
Kursa saturs(kalendārs)
1 Uzņēmuma raksturojums;
2 Ražotās produkcijas sortiments un apjomi; 3 Izejvielu un gatavas produkcijas tirgus.
Prasības kredītpunktu iegūšanai
Jābūt izstrādātai un aistāvētai prakses atskaitei.
Obligātā literatūra
1. Kārkliņa D., Strautnieks A., Dūma M., Ciproviča I. Praktiskās apmācības programma. Jelgava, 2000. - 8.lpp.
Piezīmes
Obligāta ražošanas prakse PTF studentiem profesionālajā studiju programmā "Pārtikas produktu tehnoloģija'' un akadēmiskajā studiju programmā "Pārtikas zinības" 2. semestrī.