Kursa nosaukums | Ražošanas prakse |
Kursa kods | PārZP001 |
Zinātnes nozare | Pārtikas zinātne (nav zn) |
Kredītpunkti (ECTS) | 4.5 |
Kopējais stundu skaits kursā | 121.5 |
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Profesionālās un akadēmiskās studiju programmas studenti praksi strādā pārtikas ražošanas uzņēmumos, iepazistoties ar uzņēmumu, tajā ražotās produkcijas sortimentu un apjomu kā arī izejvielu un gatavas produkcijas tirgu. | |
Kursa saturs(kalendārs) | |
1 Uzņēmuma raksturojums;
2 Ražotās produkcijas sortiments un apjomi; 3 Izejvielu un gatavas produkcijas tirgus. |
|
Prasības kredītpunktu iegūšanai | |
Jābūt izstrādātai un aistāvētai prakses atskaitei. | |
Obligātā literatūra | |
1. Kārkliņa D., Strautnieks A., Dūma M., Ciproviča I. Praktiskās apmācības programma. Jelgava, 2000. - 8.lpp. | |
Piezīmes | |
Obligāta ražošanas prakse PTF studentiem profesionālajā studiju programmā "Pārtikas produktu tehnoloģija'' un akadēmiskajā studiju programmā "Pārtikas zinības" 2. semestrī. |