Excel
Kursa nosaukums Maģistra darbs II
Kursa kods PārZ6013
Zinātnes nozare Pārtikas zinātne (nav zn)
Kredītpunkti (ECTS) 30
Kopējais stundu skaits kursā 810
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits 810
 
Kursa izstrādātājs(-i)
Dr. sc. ing., Līga Skudra

Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Kursa anotācija
Maģistra darba tematika ir saistīta ar aktuālām problēmām pārtikas zinātnes nozarē. Maģistra darbam nepieciešams zinātniski eksperimentākie pētījumi, kurus studenti veic LLU zinātniski pētnieciskajās vai pārtikas ražošanas uzņēmumu sertificētās laboratorijās.
Kursa saturs(kalendārs)
1 Speciālās literatūras studijas par izvēlēto tēmu.
2 Speciālās literatūras studijas par izvēlēto tēmu.
3 Eksperimentālās daļas izstrāde.
4 Eksperimentālās daļas izstrāde.
5 Eksperimentālās daļas izstrāde.
6 Eksperimentālās daļas izstrāde.
7 Pētījumu datu apstrāde un analīze.
8 Pētījumu datu apstrāde un analīze.
9 Pētījumu datu apstrāde un analīze.
10 Pētījuma rezultātu apkopošana.
11 Iegūto datu izvērtēšana un apkopošana.
12 Atskaite par maģistra darba izstrādi.
13 Maģistra darba rakstīšana.
14 Maģistra darba rakstīšana
15 Maģistra darba rakstīšana. 16 Maģistra darba aizstāvēšana.
Prasības kredītpunktu iegūšanai
Jābūt izstrādātam un aizstāvētam maģistra darbam.
Obligātā literatūra
1. Alais C. Food biochemistry. New York etc.: Ellis Horwood, 1991, 222pp.
2. Bunyman P. Food science and technology. Oxford: Blackwell, 1991, 81pp. 3. Fellows P. Food processing technology: principles and practice. Cambridge: Wood head publishing LTD.1996, 254pp.
Papildliteratūra
1. Metodiskie noteikumi maģistra darba izstrādei pārtikas zinātnei. Jelgava 2003, 18lpp. 2. International Yournal of Food Science&Technology, Institute of Food Science &technologu Trust Fund, UK
Periodika un citi informācijas avoti
1. LLU zinātniskie raksti
2. LZA zinātniskie raksti 3. Ārvalsts zinātniskā periodika
Piezīmes
Var pretendēt uz maģistra grādu balstoties uz publikāciju (monogrāfiju, rakstu krājumu, žurnālu) apkopojumu. PTF akad. maģistra studiju programmai "Pārtikas zinātne".