Kursa nosaukums | Maģistra darbs I |
Kursa kods | PārZ5014 |
Zinātnes nozare | Pārtikas zinātne (nav zn) |
Kredītpunkti (ECTS) | 7.5 |
Kopējais stundu skaits kursā | 202.5 |
Kursa izstrādātājs(-i) | |
Dr. sc. ing., Līga Skudra |
|
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Maģistra darba tematika ir saistīta ar aktuālām problēmām pārtikas zinātnes nozarē. Maģistra darbam nepieciešams zinātniski eksperimentākie pētījumi, kurus studenti veic LLU zinātniski pētnieciskajās vai pārtikas ražošanas uzņēmumu sertificētās laboratorijās. | |
Kursa saturs(kalendārs) | |
1 Maģistra darba tematikas izvēle.
2 Konkretizēts un precizēts zinātniskā darba uzdevums. 3 Zinātniskā darba izpildes metodika. 4 Matemātisko datu apstrādes metožu izvēle un apguve. 5 Speciālās literatūras studijas par izvēlēto tēmu. 6 Speciālās literatūras studijas par izvēlēto tēmu. 7 Speciālās literatūras studijas par izvēlēto tēmu. 8 Eksperimentālās daļas izstrāde. 9 Eksperimentālās daļas izstrāde. 10 Eksperimentālās daļas izstrāde. 11 Eksperimentālās daļas izstrāde. 12 Eksperimentālās daļas izstrāde. 13 Eksperimentālās daļas izstrāde. 14 Eksperimentālās daļas izstrāde. 15 Eksperimentālās daļas izstrāde. 16 Eksperimentālās daļas izstrāde. |
|
Prasības kredītpunktu iegūšanai | |
Jābūt izstrādātam un aizstāvētam maģistra darbam. | |
Obligātā literatūra | |
1. Alais C. Food biochemistry. New York etc.: Ellis Horwood, 1991, 222pp.
2. Bunyman P. Food science and technology. Oxford: Blackwell, 1991, 81pp. 3. Fellows P. Food processing technology: principles and practice. Cambridge: Wood head publishing LTD.1996, 254pp. |
|
Papildliteratūra | |
1. Metodiskie noteikumi maģistra darba izstrādei pārtikas zinātnei. Jelgava 2003, 18lpp. 2. International Yournal of Food Science&Technology, Institute of Food Science &technologu Trust Fund, UK | |
Periodika un citi informācijas avoti | |
1. LLU zinātniskie raksti
2. LZA zinātniskie raksti 3. Ārvalsts zinātniskā periodika |
|
Piezīmes | |
PTF akad. maģistra studiju programmai "Pārtikas zinātne". |