Excel
Kursa nosaukums Maģistra darbs I
Kursa kods PārZ5014
Zinātnes nozare Pārtikas zinātne (nav zn)
Kredītpunkti (ECTS) 7.5
Kopējais stundu skaits kursā 202.5
 
Kursa izstrādātājs(-i)
Dr. sc. ing., Līga Skudra

Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Kursa anotācija
Maģistra darba tematika ir saistīta ar aktuālām problēmām pārtikas zinātnes nozarē. Maģistra darbam nepieciešams zinātniski eksperimentākie pētījumi, kurus studenti veic LLU zinātniski pētnieciskajās vai pārtikas ražošanas uzņēmumu sertificētās laboratorijās.
Kursa saturs(kalendārs)
1 Maģistra darba tematikas izvēle.
2 Konkretizēts un precizēts zinātniskā darba uzdevums.
3 Zinātniskā darba izpildes metodika.
4 Matemātisko datu apstrādes metožu izvēle un apguve.
5 Speciālās literatūras studijas par izvēlēto tēmu.
6 Speciālās literatūras studijas par izvēlēto tēmu.
7 Speciālās literatūras studijas par izvēlēto tēmu.
8 Eksperimentālās daļas izstrāde.
9 Eksperimentālās daļas izstrāde.
10 Eksperimentālās daļas izstrāde.
11 Eksperimentālās daļas izstrāde.
12 Eksperimentālās daļas izstrāde.
13 Eksperimentālās daļas izstrāde.
14 Eksperimentālās daļas izstrāde.
15 Eksperimentālās daļas izstrāde. 16 Eksperimentālās daļas izstrāde.
Prasības kredītpunktu iegūšanai
Jābūt izstrādātam un aizstāvētam maģistra darbam.
Obligātā literatūra
1. Alais C. Food biochemistry. New York etc.: Ellis Horwood, 1991, 222pp.
2. Bunyman P. Food science and technology. Oxford: Blackwell, 1991, 81pp. 3. Fellows P. Food processing technology: principles and practice. Cambridge: Wood head publishing LTD.1996, 254pp.
Papildliteratūra
1. Metodiskie noteikumi maģistra darba izstrādei pārtikas zinātnei. Jelgava 2003, 18lpp. 2. International Yournal of Food Science&Technology, Institute of Food Science &technologu Trust Fund, UK
Periodika un citi informācijas avoti
1. LLU zinātniskie raksti
2. LZA zinātniskie raksti 3. Ārvalsts zinātniskā periodika
Piezīmes
PTF akad. maģistra studiju programmai "Pārtikas zinātne".