Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kursa nosaukums | Bakalaura darbs |
Kursa kods | PārZ5002 |
Zinātnes nozare | Citas inženierzinātnes un tehnoloģijas, tai skaitā pārtikas un dzērienu tehnoloģijas |
Zinātnes apakšnozare | Pārtikas produktu kvalitātes |
Kredītpunkti (ECTS) | 15 |
Kopējais stundu skaits kursā | 405 |
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits | 405 |
Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Kursa anotācija | |
Bakalaura darba tēmas, mērķa un uzdevumu formulēšana un izvirzīšana saistībā ar specialitāti. Literatūras apskata, metožu un metodikas izstrādāšana. Praktiskās daļas attēlu un tabulu analīze, secinājumu izstrādāšana. Darba noformēšana. Darba noformēšana un aizstāvēšana. | |
Kursa saturs(kalendārs) | |
1 Tēmas izvēle.
2 Darba mērķa un uzdevumu formulēšana. 3 Literatūras apskats. 4 Pētījuma objektu izvēle. 5 Darba metožu izvēle. 6 Darba metodikas apraksts. 7 Praktiskās daļas izstrāde. 8 Eksperimentu rezultātu iztirzājums. 9 Datu matemātiskā apstrāde. 10 Secinājumi un Darba noformēšana. |
|
Prasības kredītpunktu iegūšanai | |
Jābūt nokārtotam Valsts eksāmenam specialitātē. | |
Obligātā literatūra | |
1. Ieteikumi Bakalaura darba izstrādei Pārtikas tehnoloģijas fakultātē. - Jelgava, 2002. | |
Piezīmes | |
Priekšmets iekļauts PTF ēdināšanas un viesnīcu uzņemējdarbības specialitātes profesionālās bakalaura studiju programmas obligātajā daļā 8.semestrī. |