Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kursa nosaukums Bakalaura darbs
Kursa kods PārZ5002
Zinātnes nozare Citas inženierzinātnes un tehnoloģijas, tai skaitā pārtikas un dzērienu tehnoloģijas
Zinātnes apakšnozare Pārtikas produktu kvalitātes
Kredītpunkti (ECTS) 15
Kopējais stundu skaits kursā 405
Studenta patstāvīgā darba stundu skaits 405
 
Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Kursa anotācija
Bakalaura darba tēmas, mērķa un uzdevumu formulēšana un izvirzīšana saistībā ar specialitāti. Literatūras apskata, metožu un metodikas izstrādāšana. Praktiskās daļas attēlu un tabulu analīze, secinājumu izstrādāšana. Darba noformēšana. Darba noformēšana un aizstāvēšana.
Kursa saturs(kalendārs)
1 Tēmas izvēle.
2 Darba mērķa un uzdevumu formulēšana.
3 Literatūras apskats.
4 Pētījuma objektu izvēle.
5 Darba metožu izvēle.
6 Darba metodikas apraksts.
7 Praktiskās daļas izstrāde.
8 Eksperimentu rezultātu iztirzājums.
9 Datu matemātiskā apstrāde. 10 Secinājumi un Darba noformēšana.
Prasības kredītpunktu iegūšanai
Jābūt nokārtotam Valsts eksāmenam specialitātē.
Obligātā literatūra
1. Ieteikumi Bakalaura darba izstrādei Pārtikas tehnoloģijas fakultātē. - Jelgava, 2002.
Piezīmes
Priekšmets iekļauts PTF ēdināšanas un viesnīcu uzņemējdarbības specialitātes profesionālās bakalaura studiju programmas obligātajā daļā 8.semestrī.